Hopp til innholdet

Jon Hernæs æresmedlem i Grüner Fotball

På Grüner fotballs årsmøte ble Jon Hernæs utnevnt til æresmedlem i klubben. Jon var leder i Grüner fotball i ni år. Han gikk av for to år siden, og skulle egentlig fått utnevnelsen i fjor, men hederen ble utsatt et år.

Jon Hernæs
Jon Hernæs, æresmedlem.

Dette var det leder i klubben Lars West Johnsen sa til hedersmannen:

Jon Hernæs er det nærmeste en kan komme en idealforelder i Grüner fotball forstand. Da sønnen hans Oskar begynte på fotballskolen var Jon med. Og da det ble dannet lag i 2006 og de begynte å trene i gymsalen var det Jon som tok på seg treneransvaret. Han var trener for laget fram til ungdomstida da foreldretrenerne ble erstattet av mer profesjonelle trenere. Da tok Jon på seg rollen som lagleder som han hadde helt til laget ble spredd for flere vinder i juniortida. Han var også sterkt involvert i dattern Saras lag.

Men trener og laglederjobben var ikke nok for Jons Grüner-hjerte, han kom også inn i styret og tok over som leder etter Marianne Rønnevig i 2010. Dette var rett etter at Kirsti begynte på kontoret og sammen ble de et sterkt to-spann som utgjorde navet og en viktig motor i Grüner fotball.

Alle som har jobbet sammen med Jon kjenner til Jons rause vesen og inkluderende stil som har gjort det lett å føle seg velkommen i klubben.

Takk for innsatsen. Æresmedlemskapet ble vedtatt før forrige årsmøte. På grunn av omstendighetene ble det utsatt, men det gjør ikke æresmedlemskapet mindre fortjent.

Gratulerer!

Jon er Grüner Fotballs fjerde æresmedlem. De tre andre er: Walter Haugland, Javier Reynaldo Salgueiro Viana og Torgny Hasås.