Hopp til innholdet

Telenor Xtra-akademiet

Grüner Fotballs akademi drives som en del av Telenor Xtra-samarbeidet – et landsomfattende fotballtilbud etter skoletid i regi av Norges Fotballforbund og Telenor. 

Om tilbudet

Målet for Telenor Xtra-akademiet (også kjent som TNX-akademiet) er å skape bevegelsesglede med trygge rammer og pedagogisk oppfølging, slik at vi kan skape god utvikling og bidra til gode vaner. Vi skal gi et godt tilbud til nærmiljøet der vi utvikler spillerne og Grünerfotballen.

TNX-akademiet er et etterskoletidstilbud for barn fra 4. til 7. klasse. Akademiet foregår tirsdag, onsdag og torsdag. De som deltar kan velge dager, men det er forventet at deltakere skal være påmeldt minst 2 ganger i uka.

Åpningstider er 13:30- 16:15.

  • Grüners sportsplan og NFFs treningsøkta er integrert i akademiets opplegg.
  • Vi har kompetente trenere med grasrottrenerkurs og trenerveilederkurs.
  • Akademiet er en god mulighet for ungdomsspillere i klubben til å få arbeidstrening.
  • Vi samarbeider med bydelen for å gjennomføre leksehjelp for de som ønsker det.
  • Tilbud om bespisning: Et lite og sunt mellommåltid.
  • Kostnadsfritt treningstøy og treningsbag fra Telenor.

Som deltaker i Telenor Xtra-konseptet skal vi garantere for høy kvalitet, god planlegging og sterk gjennomføringskraft. Deltakelsen sørger for kvalitetssikring av aktivitet, planmessig gjennomføring og riktig pedagogisk retning. 

Les mer om Telenor Xtra på fotball.no

Priser

Den månedlige prisen per spiller til akademiet blir 600 kr for to dager og 900 kr for tre dager i uka. Man forplikter seg for hele våren (15. mars – 15. juni), med 1 måneds oppsigelsesfrist

Ansvarlig

Akademiet ledes av Anthony Mena, sportslig leder og miljøkontakt i Grüner. Han kan kontaktes på anthony@gruner.no.