Grüner Fotball IL

Bli sponsor

Bli sponsor

Vil du være med på laget? Velkommen som sponsor hos Grüner Fotball!

 

Grüner Fotball IL organiserer cirka 450 aktive barn/ungdommer i bydelene Sagene og Grünerløkka i Oslo, og vi har dermed det største fritidstilbudet til områdets barn og unge.

I Grüner Fotball får vi stadig flere medlemmer til barnelagene, og vi satser offensivt på ungdomsavdelingen. Vi ønsker dessuten å gi de voksende jentelagene et løft. Grüner Fotball har også aktivte A- og B-lag. 

Vi i Grüner Fotball IL ønsker oss derfor flere samarbeidspartnere. Kunne bedriften eller organisasjonen din tenke seg å være en støttespiller, ta gjerne kontakt med Sponsorgruppa – vi ser fram til å høre fra deg!

 

Samarbeid basert på vinn-vinn

 

Alle sponsormidler til Grüner Fotball IL rettes mot sportslig aktivitet og langsiktig verdiskapning i klubben. I Grüner Fotball er alle bydelens fotballinteresserte barn og unge inkludert og velkomne, og vi er helt avhengige av å samarbeide med næringslivet for å kunne drive klubben på det nivået vi driver i dag. Samtidig ønsker vi hele tiden å utvikle vårt sportslige tilbud – til et voksende og bredt fotballmiljø på Grünerløkka og Oslo indre øst.

 

Vi i Grüner Fotball IL er både takknemlige og stolte av våre støttespillere, som består av både små og store – lokale og nasjonale – bedrifter. Vi er opptatt av å skape lønnsomhet for våre samarbeidspartnere, og vi jobber gjerne i et langsiktig perspektiv. Avtaler med våre partnere bygger på forskjellige nivåer av muligheter, behov og ønsker.

Ta kontakt med sponsoransvarlig i dag!

Mail oss på sponsor@gruner.no


Grüner fotball - hvit og lilla

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift