Gutter 1998 vant B-sluttspillet i Norway Cup

Etter 9 kamper på 5 dager kunne G98 heve pokalen som vinner av B-sluttspillet i Norway Cup. Et fint plaster på såret for et lag som hadde ambisjoner om å hevde seg i A-sluttspillet!

Gutter 1998 gikk til kvartfinalen i A-sluttspillet i fjorårets Norway Cup, og hadde nok håpet på tilsvarende resultater i år. Men rustne av sommerferien glapp det litt i de innledende kampene. Med en skikkelig dårlig kamp mot Os som bare endte uavgjort og et par uheldige mål mot i en annen mot Ull/Kisa der det blei tap 2-3 hjalp det ikke å nedsable Molde med 13 mål - tredjeplasse i pulja på dårligere målforskjell enn Os var et faktum.

En trøst var at B-sluttspillet i Norway Cup virket tøffere enn vanlig. Sterke lag som Stabæk, Lørenskog, Bækkelaget, Korsvoll, Årvoll og Skeids førstelag hadde lidd samme skjebne som Grüner.

Men i B-sluttspillet gikk det bedre. På rekke og rad blei Skeids andrelag, Bjørndal, Tromsdalen, Skeids førstelag og Brumundal slått ut, før vi møtte Lørenskog i finalen. Da var det tydelig at gutta var slitne. Tre av kampene de hadde spilt hadde gått til ekstraomganger, og særlig "gjørmeslaget" mot Tromsdalen hadde nok kosta krefter. Lørenskog scora da også omtrent på det førtse angrepet sitt, og Grüner hang ikke med. Takket være en god keeper (Alex) stod det likevel bare 0-1 etter først omgang. Andre omgang startert som den første, der Lørenskog etterhvert gikk opp til 2-0 på straffe etter en hands i straffefeltet.

Så våkna Grüner de ti siste minuttene. Alle mann fram. Først reduserte Emil iskaldt med en lobb 3 minutter før slutt, og deretter utligna Petter med et utagbart skudd nede i hjørnet i siste spilleminutt. Kampen til ekstraomganger med "golden goal". Og allerede etter et par minutter ut i første ekstraomgang dukker David opp og klinker balle i mål - og Grüner kan heve pokalen!.

Det hører også med til historien at G98 også hadde med et sjuerlag. Og at det laget vant alle sine innledende kamper, men blei slått ut i 16-delsfinalen i A-sluttspillet.

 

Skeid blei slått 2-0

David lar ikke gjørma stoppe innsatsen!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift