Gutter 99 vinner sin andredivisjon

Etter en litt famlende start på sesongen avslutter G99 råsterkt og vinner sin avdeling i andredivisjon og sikrer dermed opprykk fra neste år av.

Vi spilte i en jevn avdeling i 2. div, og etter å ha tapt 2 av de 3 første kampene i vår, var vi usikre på om hvor godt vi kunne klare oss, selv om vi styrte disse kampene. Men gutta tok seg opp igjen, og før sommerferien lå vi 3 poeng bak serieleder Oppsal 3.

De siste 5 kampene i sesongen vant vi, med blant annet 4 av disse rene cupfinaler for gutta. I en tøff konkurranse, slo vi favorittene og kom oss på første plass 2 runder før slutt. Gutta sto på og rodde dette inn med iherdig jobbing, der viljen for å vinne kom tydelig fram.

I løpet av høsten hadde vi også satt igang en hospiteringsordning som både vi og lagene som hospiterte spillere hos oss var godt fornøyde med. De som hospiterte hos oss bidro til at konkurransen ble tøff i vår gruppe, som igjen førte til at 99-gutta måtte skjerpe seg for å få nok spilletid. Etter en fantastisk høst, satt våre gutter igjen som nr 1 i vår avdeling. Etter å ha spilt doble kamper og slått alle lagene i gruppa er det rett og slett FANTASTISK bragd å få dette til. Viljen til å vinne kampene var hele tiden til stede, og det var tydelig når dommeren blåste av siste kampen. Det utspilte seg ville jubelscener av gutta, som hadde gledet seg lenge til det.

Vi både håper, tror og satser på at fremgangen fortsetter. Til neste år satser vi på å delta i 1. div. Vi er spente på hvordan gutta takler det.

En stor gratulasjon til alle spillerne og trener Yll Racovica og resten av lagledelsen for flott innsats!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift