G98 vant egen cup!

Etter to lange helger med fotball på Dælenenga kunne G98 heve pokalen etter å ha slått Fossum i finalen.

Dette var en cup med klasser både for G99 og G98. I G99-klassen var det delt inn i både A- og B-sluttspill. Her var motstanden sterk og våre gutter måtte ta til takke med B-sluttspill. 

I klassen til G98 var det kun ett sluttspill, og G98 stilte med to lag. Begge gikk til sluttspill, men det ene laget måtte gi tapt mot Ullern i kvartfinalen. Det andre laget gikk hele veien til finalen. Semifinalen var kanskje den vanskeligste kampen, mot Lindeberg. Lindeberg hadde slått Grüner 2-1 i innledende runde (eneste tapet vårt), men i semifinalen fikk vi revansj og dro i land seieren 1-0. I finalen var vi klart det beste laget og tok en ganske komfortabel 4-1 seier mot et slitent Fossum-lag.

Været gjennom cupen kunne nok vært bedre - mye regn. Men takk til alle som bidro i kiosken som var et viktig trivselselement gjennom de to helgene. Og en spesiell honnør til Sissel Hallem, Marianne Rønnevig og Dag Nysæter som stod på et ukjent antall timer og i prakis var avgjørende for at alle vi som deltok fikk en så bra opplevelse. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift