Josimar og Grüner

Grüner Fotball IL har inngått samarbeid med Norges beste fotballmagasin, Josimar. For hvert abonnement som tegnes via klubben får vi en solid provisjon. Bestill her!

Her er hva Josimar selv sier om magasinet sitt:

"Josimar er et månedlig magasin om fotball, der fokuset ligger bakenfor de ukentlige nyhetsoppdateringene. Utgangspunktet for stoffvalget er ikke ligaplassering, toppscorerlisten, lønnsøkninger eller de siste sladre-historiene om de store stjernene. Isteden ønsker bladet å ta leseren under overflaten, og presentere fotballens historie, kultur, sosiologi samt sportens mange spennende profiler og fortellinger. Flesteparten av artiklene i bladet vil være forfattet av skribenter med annen bakgrunn enn fra sportsjournalistikk. Av og til vil du imidlertid finne oversatte tekster skrevet av kjente penner fra aviser og magasiner i utlandet.

Den brasilianske skribenten, kommentatoren og forfatteren Mario Filho uttalte en gang at all fotballjournalistikk begynner på tribunen. Blant supporterne. Han fnøs av den europeiske ideen om «nøytrale» fotballskriverier. Skulle man skrive godt om denne idretten måtte man være supporter. Ingen er nøytral, det er ingen vits i å late som, og artiklene ble bare svakere hvis skribenten seilte under falskt nøytralitetsflagg.

Denne holdningen deler vi i Josimar. Josimar vil altså ikke bestrebe seg på å formidle nøytrale tekster om fotball. I stedet vil alle tekster i bladet være gjennomsyret av supporterens kjærlighet til spillet, klubben, leken, drømmen eller ballen."

 

For hvert abonnement som tegnes via linken under får Grüner Fotball en solid provisjon. Også ved senere fornying. Så benytt sjansen til å lese gode fotballartikler samtidig som du støtter din lokale klubb:

http://abonnement.josimar.no/partner/gruneril-no/

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift