Presentasjon av Nick Rios Haugen

Nick Rios Haugen er trener for Grüners juniorlag og er 30 år gammel. Han har spilt fotball i Bærum og Nest-Sotra i1. og 2. divisjon. Dessuten har han spilt for Lyn i 2 divisjon. Fremst i karrieren 30 - 40 landskamper for u-landslaget.

- Jeg havnet i Grüner fordi jeg bor fem minutter unna Dælenenga.

 

- Det jeg liker med å være i Gruner er alle de utfordringene man møter på som man ikke har i andre klubber. Det er en annerledes klubb på godt og vondt, og jeg liker å være her fordi jeg ser ett enormt potensiale i klubben og hva klubben kan gjøre for Grünerløkka som bydel. 

 

Han meneer at det som er annerledes på den positive siden ved å være i Grüner er det store potensialet klubben har i forhold til å bli Grünerløkkas stolthet. Påvirkningskraften til klubben er enorm og klubben hjelper samfunnet med mange problemer med at de har så mange spillere som er i klubben og trener i stedet for å være ute på gaten og gjøre ugagn.

 

- Det morsomste med jobben som trener for juniorlaget er å se når spillerne mine tør å spille fotball langs bakken og ikke måke ballen bort med engang man får tak i den, sier Haugen.

 

Hans ønske for sesongen er å spille en perfekt kamp hvor spillet går langs bakken, det er høyt tempo, det blir mange mål, gode enkeltmanns prestasjoner og enn mentalitet som går utenpå drakten.

 

- Dessuten ønsker jeg at flest mulig av juniorspillerne kommer seg opp til A-laget til Grüner. 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift