Kalendertid

Lørdag er årets Grüner-kalender klar for utdeling. Årets mest innbringende dugnad for Grüner står for døra. I løpet av desember skal vi gi klubben et solid økonomisk grunnlag for mye fotballglede i hvitt og lilla på Dælenenga og på andre baner.

.

Lørdag fra klokka 14.00 til 16.00 må alle lagledere komme for å hente kalendere til sine lag. Det blir også mulig å få kalendere på søndag. Tidspunkt kommer seinere.

Alle spillerne på barnelagene får ti kalendere hver de må selge. Ungdomsspillerne må skaffe kjøpere til fem hver.

Årets kalender holder samme elegante design som i tidligere år. Folk på Løkka kjenner kalenderen, er glad i den og etterlyser den i adventstida hvis de ikke har sett den. Kalenderen er lettsolgt.

Prisen på kalenderen har stått stille i mange år, så i år har vi satt opp prisen til 120 kroner. For at vekslepenger ikke skal være et stort problem er det også mulig for betaling med Vipps.

Det vil komme en detaljert beskrivelse av framgangsmåten for Vipps-betaling.

De laglederne som vil få fart på salget og hjelpe laget kan avtale salg på Olaf Ryes plass eller i Birkelunden en lørdag eller søndag. Der går kalenderne unna som varme hveteboller. Da blir det også mulig å få med seg en betalingsterminal (iZettle) slik at det blir mulig å betale med kort.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift