Kiwi Rodeløkka sponser Grüner

Kiwi-butikken i Teglverksgata støtter Grüner fotball.

Det er ti år siden Kiwi-butikken startet opp i lokalene som både har inneholdt bånd- og lissefabrikk, elektrogrossist og danseskole. Dette jubileet vil de feire med en gave til Grüner fotball.

– Vi har vært her i ti år og har lyst til å markere dette med å starte et tettere samarbeid med Grüner fotball, forklarer butikksjef Anders Nyhuus.

– Vårt mål er 60 millioner kroner i år, men Grüner skal ikke bli tomhendt hvis vi ikke når målet, sier Nyhus. Kiwi Rodeløkka har de siste årene vært trofaste annonsører i Grüner fotballs kalender, men nå er tida inne til å trappe opp. Nyhuus understreker at de har planer om et langsiktig samarbeid med fotballklubben.

– Vi skal være den nærbutikken på Rodeløkka som bryr oss mest om hva som skjer omkring oss.

Nyhus har selv vært aktiv både i fotball, håndball og friidrett og vet hvor mye idretten betyr for de som deltar.

– Vi er ikke først og fremst opptatt av de aller beste, men idretten vil gi barn og ungdom et minne for alltid, sier Nyhuus.

Kiwi Rodeløkka lever i en hardt konkurranse om kundene, og ønsker naturlig nok at flest mulig av Grüner fotballs foreldre og spillere handler i deres butikk.

Leder i Grüner fotball, Jon Hernæs er strålende fornøyd med avtalen. Avtalen innebærer at det om ikke så alt for lenge vil dukke opp reklameskilt på Dælenenga med reklame for Kiwi Rodeløkka. I tillegg vil Kiwi Rodeløkka være hovedsponsor for barnecupen som arrangeres på Dælenenga 10. og 11. juni.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift