10 poeng på fem kamper for A-laget, men de vil ha mer

Grüners A- lag har hatt en bra periode med 10 poeng på de siste 5 kampene. Nå går de inn i en viktig periode hvor plassen i 5. div skal sikres, så vi kan starte planleggingen framover. I den anledning tok vi en prat med hovedtrener Nick Rios Haugen.


– Dere hadde en tung vår med mye stang ut, men i høst har det løsnet, hva er forklaringen på det?

– Vi har fått inn nye spillere i viktige roller, som har hevet laget. I tillegg har vi vært dyktige til å sette sjansene. Vi har spilt bra hele år, men ikke hatt marginer på vår side.

– Du har gitt mange unge spillere fra ungdomsavdelingen i Grüner spilletid denne sesongen, er det en bevisst strategi for A-laget,? og hvordan har de klart seg?

– Helt klart en bevist strategi fra min side. De unge møter opp på treninger, er lokale og lojale, og kommer til å være i klubben lenge, noe som gjør sitt til at A laget for en god stabilitet i årene fremover. Og når de i tillegg hevder seg og holder nivået, så er det ett enkelt valg. De varierer i prestasjoner alle sammen, men dette er helt normalt, og noe man må tåle når man går i denne retningen. Man ser også at nivået deres heves, når de blir nødt til å gjøre ting fortere, og være tøffere både mentalt og fysisk.

JR- rekka på A-laget.

– To ord til slutt om de to hjemmekampene som kommer:

– Vi går for å vinne begge, men det blir vanskelig. Stabæk er en gjeng med bandy kamerater som har spilt sammen lenge, og Luka er ett lag som kommer til å legge seg veldig lavt. Men vi kommer til å gi 100%. Når denne gjengen først har fått smaken av seier, så vil de bare ha mer.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift