På lag med PiPfest

Grüner fotball har inngått en større dugnadsavtale med Piknik i Parken.

Piknik i parken (PiP) er en musikkfestival som ble arrangert første gang i 2014, da i parken ved Vigelandsmuseet på Frogner.

I år arrangeres den i Sofienbergparken 13.-15. juni og målet er at Sofienbergparken og Grünerløkka skal være fast tilholdssted for festivalen.

Sjekk programmet på pipfest.no og facebook.com/pipfest 

Siden festivalen meldte flytting til vår bydel, har vi jobbet med å få til et samarbeid og det er med stor glede vi nå kan melde at vi har fått til en avtale: PiP har tilbudt Grüner en stor dugnadsjobb med klargjøring og rigging til festivalen! Hvis dette funker i år, er tanken at dette blir en fast avtale mellom klubben og festivalen.

Ikke bare blir det en pen inntjening på dugnad: I forbindelse med denne avtalen ble det også besluttet at alt overskuddet Mills har på foodtrucken sin under festivalen skal gå til Grüner fotball som gave! 💜

Grüner har lenge ønsket en større dugnadsjobb på fast basis og endelig ser det ut til at vi har klart det! Denne dugnaden vil generere sårt tiltrengte midler, penger som vil komme klubben uavkortet til gode og som gjør at vi kan legge til rette for fortsatt lave treningsavgifter og mer god aktivitet for lag og spillere! 😍

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift