Ekstra midler til sportslige aktiviteter i Grüner fotball

I år er det spesielt trangt på Dælenenga, og Grüner fotball vil derfor bruke en del ekstra midler for å støtte den sportslige aktiviteten.

Dette er midler som kommer i tillegg til de normale aktivitetene hvert lag har.

Midlene skal i sin helhet gå til aktiviteter som styrker det sportslige tilbudet. Styret har derfor bestemt at fram til sesongstart neste år (ca 20. april 2020) kan alle lag

  • delta på så mange cuper de vil, der Grüner fotball dekker inntil 1000,- i påmeldingsavgift per lag per cup (utover de cupene Grüner fotball i utgangspunktet dekker i sin helhet).
  • engasjere eksterne trenere (gjerne ikke-fotballtrenere, slik som løpetrener, styrketrener el.l.), der Grüner fotball dekker inntil 2000,- per årgang. Forutsetning er at dette skal være et tilleggstilbud utover det de vanlige trenerne gir, at den eksterne treneren har kompetanse utover det Grüner fotball selv har og at timeprisen ikke overstiger 500,-.
  • få støtte til reise og opphold i forbindelse med treningsleir med inntil 120,- per spiller per treningsdag. Hvis dette inkluderer hele årgangen er satsen 140,- per spiller per treningsdag.
  • leie av treningstid på andre baner, der Grüner fotball dekker inntil fem treningsøkter per årgang. Forutsetningen er at dette kommer i tillegg til den treningstiden laget har på Dælenenga/Mølla og at laget har vurdert at de mulighetene som foreslås i vedlagte pdf-dokument ikke er aktuelle (eller at årgangen benytter disse i tillegg).

For barnelagene må aktivitetene gjelde en hel årgang, ikke enkeltlag.

Gi beskjed til dagligleder@gruner.no om laget ditt vil benytte seg av noen av disse mulighetene. Send også en e-post hvis dere lurer på om et tiltak kommer inn under ordningen.

Mvh
Styret i Grüner fotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift