Grüner Kiwi-cup

Festdager på Dælenenga. 900 unger brukte lørdag og søndag til å sille fotball på Dælenenga under Grüner Kiwi-cup.

Lørdag 14. og søndag 15. september var det store festdager på Dæælenenga. Den årlige barnecupen ble arrangert med 84 lag påmeldt. Alle lag får spille minst tre kamper, en god del spiller fire. Stort sett er det lag fra nærmiljøet som stiller opp, men i år er det også påmeldt lag fra Harestua og Lillestrøm.

Det er foreldrene på 2009-årgangen som arrangerer turneringen, men med bistand fra klubbens tillitsvalgte. Grüner fotballs daglige leder, Kirsti Gundersen, har brukt mye tid for å få så mange lag til å delta.

Spillet foregår på seks baner, og nabolaget er «støvsugd» for mål slik at det blir skikkelige må lå score på.

Kampledere er klubbens ungdomsspillere, til sammen 43 ungdommer får en god anledning til å se oppleve hvordan en fotballkamp ser ut fra dommerens synspunkt.


Fra kampen mellom Årvoll og Grüner. Brede West Skistad fører ballen og legger snart inn, og det blir scoring.


Engasjerte Grüner foreldre under kampen mellom Grüner og Årvoll, Fra venstre Lars West Johnsen, Vibeke Skistad,. Nikola-Sandra Tutus og Najiba Amin.


Alle spillerne får et varig minne fra Kiwi Grünercup 2019


Årvolls gutter 8 år står klare til å motta premie for innsatsen.
Andreas Keus administrer loddsalget. I bakgrunnen en handlevogn med varer fra Kiwi Rodeløkka der alle kunne gjette på hvor mye varer det var i vogna. Den som kom nærmest vant alt innholdet.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift