Ny sportslig leder i Grüner

Anthony Mena (30) er ansatt som sportslig leder i Grüner fotball.

Det er med stor glede og litt lettelse at vi nå kan informere om at vi har fått på plass en ny sportslig leder i klubben. Stillingen er veldig viktig for at vi i styret skal få en følelse av hva som skjer på treningsfeltet og få kommunisert til og med trenerne om hva vi ønsker å være som klubb. Styret håper at vi nå vil få til bedre dialog og informasjonsflyt internt i klubben.

- Det er helt avgjørende å ha et godt samarbeid med foreldrene, de er nøkkelen, sier Anthony, som på bildet står sammen med Raffaella "Coach" Boscolo, trener for J2009. Med seg i vårt nye sportslige utvalg har han med seg klubb-bautaene Kai Rist, Morten Abrahamsen og Guttorm Aanes.

Posisjonen har stått tom for lenge. Løsningen lå rett foran nesa på oss. Anthony har allerede vært knytta til Grüner i noen år som miljøarbeider med ansvar for å koordinere vårt samarbeid med bydel og skoler. Denne jobben har han gjort på strålende vis, og han er et svært kjent fjes for alle barn og unge som vanker eller spiller på Dælenenga. Alle kjenner Anthony!

- Jobben som sportslig leder og miljøarbeider er en perfekt miks for meg. Nå vil jeg få kontakt med absolutt alle, sier Anthony, som nå i tillegg til å jobbe sosialt med og for klubbens medlemmer, også får ansvaret for å koordinere den sportslige satsinga og implementere sportsplanen. Han håper å klare styrke samarbeidet vertikalt mellom årskullene, og ikke minst er målet bedre samarbeid på tvers. Det er et uttalt mål med flere fellestreninger for hvert kull.

Det er en lokal helt vi nå har fått på enda mer sentral plass i laget. Anthony er fra Grünerløkka, og har spilt fotball for både Sagene, Skeid og Vålerenga, og ishockey for Grüner. I tillegg til jobbene i Grüner jobber han med ungdom på Bjølsen og Torshov. Når vi spør om det ikke blir litt mye, svarer han: - Nå høres du ut som kjæresten min!

Anthony er allerede i gang med sin nye jobb, og han håper på å komme seg rundt til alle trenerne i løpet av de neste ukene
- Hvis ikke jeg har kommet innom, er det bare å gripe tak i meg, sier han.

Det er bare å ta kontakt på e-post anthony.d.mena@gmail.com eller telefon 41628728.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift