Nytt fra styreleder, september 2019

Mye spennende på gang i Grüner om dagen. Her er en oppdatering fra styreleder Lars West Johnsen.

  

Hei, alle sammen i lilla og hvitt! 

Som mange har fått med seg har klubben ansatt Anthony Mena (30) som ny sportslig leder. Dette er en veldig viktig rolle i klubben, og vi er strålende fornøyd med at vår miljøarbeider nå kan kombinere sin viktige sosiale rolle med et sportslig ansvar. Se egen sak om Anthony på Facebook og nettsida vår

Mange aktiviteter

Det er stor aktivitet i klubben. Forrige helg gjennomførte vi en fantastisk KIWI Grüner Cup på Dælenenga for 900 barn og unge. Hjertelig takk til alle foresatte som stilte opp på dugnad. Dette samspillet mellom klubb og hjem er helt avgjørende.

Vi minner om gratis fotballskole i høstferien for alle født mellom 2007 og 2012. Dette får vi til med midler fra Mills som forærte Grüner overskuddet fra matsalget under sommerens Piknik i Parken-festival.

Elvelangs i fakkellys

Om noen få dager, torsdag 26. september, arrangerer bydelene langs Akerselva, «Elvelangs i fakkellys»». Det er 20. året fakkelvandringen arrangeres, og Grüner fotball har stilt med vakter hvert eneste år.

Mange mener at dette er årets hyggeligste dugnad, men dersom du ikke har meldt deg, er det ingen grunn til å fortvile: det er sikkert fortsatt mulig være med på dugnadslaget!

Jeg vil oppfordre foreldre og andre frivillige til å ta kontakt med egen lagleder for å melde seg til tjeneste.

Semifinale og toppdrama

Kommende uke kan Grüner skrive et lite stykke klubbhistorie. Møt opp på Dælenenga onsdag 25.september 18.30 og hei fram G13-guttene som har sjanse til å spille seg til finalen i Oslomesterskapet i fotball. Dette er første gang siden 2010 at et av våre lag går så langt. Dette er utrolig stas, og jeg håper at vi kan mobilisere skikkelig slik at vi får skapt en fantastisk ramme for kampen.

A-laget har også hatt en veldig god sesong 6. divisjon, men det holdt dessverre ikke helt inn. Med én kamp igjen har de muligheten til å komme likt med serieleder Haslum, men målforskjellen er dessverre for stor til at de kaprer opprykksplassen. Jeg håper at flere vil støtte A-laget til neste år, det vil kanskje være det lille ekstra som skal til for at de sikrer opprykket.

Oppdatert sportsplan

Vi i styret i Grüner Fotball har nylig også vedtatt endringer i klubbens sportsplan som vil bidra til å utvikle, inkludere og styrke fellesskapet blant spillere og trenere. Endringene handler om retningslinjer for spilletid, både for barn og ungdom, samt et prinsipp om felles treninger. Vi ber alle trenere og lagledere merke seg og følge opp endringene.

Retninglinjene for spilletid er slik:

  • I barnefotballen skal alle spillerne i kampen ha tilnærmet lik spilletid.
  • I ungdomsfotballen skal spilletiden fordeles rettferdig. Det bør være samsvar mellom spilletid og treningsiver, holdninger og prestasjoner. Alle spillere som er tatt ut til kamp bør være på banen minst halve kampen.

Retningslinjer for felles treninger er slik: Sørg for at årgangen har minst én felles trening per uke. For de yngste lagene som trener inne på vinteren, gjelder retningslinjene i utesesongen.

Her kan du lese oppdatert sportsplan på grünerfotball.no 

Hvit og lilla hilsen,
Lars West Johnsen, leder Grüner fotball

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift