Oppstart av nye lag høsten 2019

Tirsdag 15. oktober er årets siste fotballskole for de minste. Nå blir det oppstart av nye lag og innetreninger.

Alle som ønsker å være med videre og bli med på et lag i Grüner Fotball, må melde seg inn i klubben.

Medlemskap for spillere i aldersgruppen 5-7 år koster 500 kroner i året. De som blir nye medlemmer nå i høst betaler 250 kroner for 2019. Faktura for 2020 kommer først til neste år.

Vi trenger frivillige

Grüner er som de fleste idrettslag avhengig av frivillige. I barneårene er alle lag drevet av foreldre. Vi trenger voksne som kan stille som trenere og lagledere.

En trener planlegger og gjennomfører treninger og kamper. En lagleder har oversikt over medlemmer, følger opp dugnader, melder på laget til cuper og andre administrative oppgaver.

De som blir trenere vil få opplæring.

Dersom det ikke er nok voksne som stiller opp som frivillige, kan det hende at det ikke blir plass til alle barn som ønsker det. Da må klubben opprette ventelister.

Du kan markere om du vil være trener eller lagleder når du søker om medlemskap for barnet ditt. Eller send en e-post til daglig leder kirsti@gruner.no

Treninger for nye lag

Alle nye lag får tildelt en time innetrening per uke i vinterhalvåret. Disse treningene foregår på skolene i nærområdet. Når våren kommer blir treningene flyttet utendørs til Dælenenga og Mølleparken igjen.

Bli medlem

Her kan du søke om medlemskap 
 
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift